HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

az új lakótársakról

2008.01.28. 01:14 swez

Kezdeném ezt a bejegyzést azzal, hogy milyen az új kis lakótársunk, Benjamin. Francia, 24 éves (asszem:) és itt van ebben a félévben, mert tanul. Alapvetően édes pofa. Nagyon kis lelkes, érdeklődő, persze azért mi finoman nevelgetjük. Hozzánk képest állandóan bulizik, de, mivel mi gyakorlatilag egyáltalán nem bulizunk, ezért ez pláne feltűnő.

De van ám nekünk most egy másik jövevényünk is! Merthogy Albert egy hónapra kiutaltatta magát Limerickbe (nyilván egy másik ír város), és erre az időre kiadta az ágyát. Ebbe egy brazil srác (Ted) cuccolt be. Ő is asszem 24-25 év körüli, maga az optimizmus. Ő egy kávézóban dolgozik, reggel állati korán kel, a brazil cimborái most mentek haza, de ez a gyerek folyamatosan boldog és elégedett. Végtelenül jó kedélyű, és sokat beszél! :) Úgyhogy meg vagyok elégedve a két új arccal, főleg az utóbbival! :)

A hétvégén pedig voltunk Waterford-körúton. Nagyjából minden olyan magyart meglátogattunk, akit ismertünk. Úgyhogy ezzel is meg vagyok elégedve. Igen, azt kell mondanom, hogy momentán elégedett vagyok a környezetemmel! :)

Ja, a múlt héten még felraktam ismét néhány képet. Nézegessétek, vannak köztük jó régiek is. (Mármint úgy régiek, hogy nyáriak.) Aki még az életében nem látott képtáras honlapot, annak azt a segítésget adnám, hogy a narancssárga szavakra lehet középtájon klikkelni, és akkor jó lesz! :) Nem nagyon tudom, hogy ezt pontosan hogy lehet úgy megadni, hogy nem a bejelentkezett cuccomon keresztül, amivel ugye módosíthatóvá válik az egész. Nos, szeretnék mindenkit tisztelettel megkérni, hogy ne módosítson rajta semmit! Na, jó, kivéve a tesómat!

Csókollak titeket!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr74314293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.01.30. 20:33:39

Nos ezt a képmegosztás-dolgot még gyakorolni kéne kicsit.. (én ugyan picasát használok, nem ezt, de ott meg lehet nézni a képeket bejelentkezés nélkül is, gondolom itt is van rá lehetőség)

csók B

happie_ 2008.02.01. 19:36:06

Utólag is boldog születésnapot. Igyál helyettem is. bence
süti beállítások módosítása