HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

holnap röppenek :D

2007.10.29. 15:29 swez

Sziasztok!

Na, mostanra készültem el (és ki:) rendesen! Minden cuccos bepakolva, holnap megyek! Már nagyon várom, remélem, hogy lebarnulva és egyben vissza fogok érni ide vasárnap! Persze, tudom, hogy repülő még nem maradt fenn! ;) Azért furcsa lesz. Még sohasem repültem egyedül, nemhogy ilyen sokáig és ilyen messzire! Valószínűleg (vagy remélhetőleg) onnan nem áll majd módomban blogot írni, úgyhogy a héten már nem kell ellenőrizgetni, nem lesz semmi új.

Ja, képezeljétek, ma beszélgettem dél-koreai lakótársammal (Adam). Kérdeztem, hogy számára mi volt furcsa az európai emberben. Gondoltam, hogy a nagy szemeket fogja megemlíteni. Mondta, hogy igen, de még furcsább volt látni embereket zöld, sőt, kék szemmel! Ráadásul, hogy ezek az emberek még látnak is! Édesen vihorászott, miközben mesélte. Szóval, furcsák vagyunk mi is nekik...

Azt hiszem, hogy a kommentelő Csurtust, valamint Majommamát nem ismerem. Csurtus blogját szeretettel ajánlom mindazoknak, akik érdekes háttérinfókat akarnak megtudni Írországról. (B, ez főleg téged érdekelhet!;) Nekem az Észak-Írország zászlójáról szóló volt a kedvencem! :)

Majommamának (akárki is legyen) üzenem mély tisztelettel, hogy köszönöm a kritikát, de nem kívánok (és nem is tudok) változtatni a stílusomon, meg az engem ért hatásokon. Ha unalmas a blogom, akkor nem kell elolvasni! Azt hiszem, hogy még a saját szüleimet sem köteleztem erre! (Tényleg, apu olvassa?:)

Majd, ha megjöttem fényképes-részletes élménybeszámolót fogok tartani (nyilván Dubairól). Addig is minenkinek minden jót!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr100211973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2007.10.29. 21:29:10

Szia Kedves!
Jó utat, vigyázz magadra, egyél sokat, barnuljál le durván!Az az árki meg egy mekkora fasz! Részemről ezzel meg is szűnt ennek a blognak a családias hangulata! Leesett, hogy ezt bármelyik seggfej olvashatja. Sorry, lehangolódtam. Mindegy majd kiheverem.
Szóval érezd jól magad nagyon! Sok puszi!!!
Üdv nővérednek is!

rotátor 2007.10.30. 01:32:20

Kedves Szerző(k),

Október közepe óta élesben pörgedezik a www.blogrotor.net , az első hazai képes blogtallózó magazin, amelynek szerzői közé Téged is felvettünk.
Arra szeretnénk kérni, hogy népszerűsítsd a Rotort - linkeld be, vagy írj róla egy kritikát (mi tetszik rajta, mi nem).

Támogatásodat előre is köszönjük,
további kellemes blogolást,
üdvözlettel
a rotátorok

p.s.: jelezd azt is - az oldalon található nyomom@blogrotor.net címre - ha bármilyen okból nem szeretnél megjelenni a Rotoron

Zs. 2007.10.30. 16:06:47

Jujj,jujj,jujj,mar csak 3 ora, es remelhetoleg vegre megolelhetlek!!!! Alig varom:) Paff vagyok majommamatol, meghogy uncsi a blogod! Bezzeg az o kommentje azon aztan a kormomet tovig ragtam:P En vagyok onkritika! Mondjuk, kell egy bizonyos intelligencia, hogy valaki megertse a humorod, stilusod! Persze, ehhez, lehet, hogy tobb kell,hogy legy mint majom mama.
Kesz! Hah, a tobbit eloben!!!
süti beállítások módosítása