HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

She sells seashells at the seashore

2008.06.05. 19:02 swez

Árulkodtam, meg is lett a következménye. Két napja esik. Nem nagyon, de mindig valami esik az égből. A kölykök a suliban levizsgáztak angolból és matekból a hét során (kb. 3-3 órás írásbeli vizsga volt). Ennek örömére ma a harmadik és a negyedik osztály karöltve elment a tengerpartra.

Persze pancsizni nem lehetett, a levegő hőmérséklete kb. 15 fok körül, szerintem a vízé mondjuk 10. Sebaj, eveztünk mi már a Tiszán is, a Rábán is ugyanilyen körülmények között! :P Úgyhogy meghallgattunk egy órás előadást a partmenti és a vízben élő faunáról, majd bandázás a parton.

A gyerekek 5 fős csoportba lettek szétszórva és kellett valamit alkotniuk a homokból. (Ja, igen, itt homokos a part.:) Az én kis bandám forma 1-es versenyautót gyártott. Mondanom sem kell, hogy aktívan közreműködtem, ennek köszönhetően mindenem homokos most. De nagyon jól éreztem magam, ismét egy kicsit 10 évesnek, akinek a legnagyobb problémája az, hogy melyik hínár vagy kagyló a legmegfelelőbb... :)

Be kell vallanom, hogy a vízbe is belementem egy kicsit. Térdig nem, de majdnem. :) Marc (negyedikesek tanársráca) meg is jegyezte, hogy látszik, hogy nem tenger mellett nőttem fel. Persze én minden magyar büszkeségemet elővettem, és mondtam, hogy tényleg nem, én a Dunakanyar Gyöngyszemében, tehát a Duna mellett. (Jaj, a Duna. Hiányzik.)

Aztán végighallgattam az összes idióta gyerekdalt, amit sok 10 éves gyerek együtt énekel az unalmas buszúton. De aranyosak voltak. Az egyik gyerek mondogatta, hogy szálljak be én is, de mivel szeretném az állásomat megtartani, nem tettem. :)

Summa summarum, asszem túl vagyok életem talán legjobb munkanapján.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr17505572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zs 2008.06.16. 22:19:39

Swesztikém! Nagyon jól szórakoztam a bejegyzéseken...kicsit rég olvasgattalak! Köszönöm az élményt xx
süti beállítások módosítása