HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

Orien(t)áció I.

2008.07.18. 03:56 swez

Megvolt az orientáció első része. Gyorsan még elmondanám, hogy az itteni akcentus egyik sajátja, hogy kihagyják a "t" hangokat. Biztos nekik is van az a bizonyos csontbetegségük. :)

De, az orien(t)áció során sikerült megismerni azokat az arcocskákat, akik szintén idén jöttek erre a projektre. Egy cseppnyi statisztika: egyetlen szőke lány van, és egyetlen fehér fiú (mindketten románok). Ez alatt a négy nap alatt eléggé meg lettünk rohanva mindenféle információval, lett is minden papírunk, autónk, biztosításunk, bankkártyánk, meg minden ilyesmink. Most már Aikenben vagyunk és lakáskeresés ügyén egy hotelben húzódunk meg (a FACES büdzséjén:), amíg nem találjuk meg a megfelelőt. Remélhetőleg ez a héten még azért meg fog történni.

A legjobb az utóbbi időben (mint ahogy lenni szokott) az utolsó nap volt. Mindenki magához vette a kocsija kulcsát, letolt egy informális forgalom vizsgát, majd vacsi és mi spontán csináltunk egy kis búcsú-bulit. Mivel másnap mindenkinek sokat kell vezetnie, és eleve az időeltolódás miatt mindenki meg van zuhanva nappal, egy olyan partit toltunk, ahol csak vizet ittunk és aktivityztünk! (Egyébként kis létszámú buli volt, három ticco - Costa Rica-i - meg a két magyar liba.:)

Kár, hogy szét lettünk robbantva, mert jó kis banda alakult ki. Mindegy, találkozunk egy hét múlva az orien(t)áció második fázisában.

Képek

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr85573738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.07.18. 10:11:55

Szia Drága!
Na hozzád szólok már végre!Nagyon szuper vagy!Örülök neked, meg amerikának meg a kocsidnak, meg a tacco-k nak( csak mert vannak:) (lehet, hogy nem tacco-k, de most nem jut eszembe, mi volt a nevük)!Puszillak! Várj meg, megyek én is!Már csak néhány ideggörcsben eltöltött hét(hónap)és egy konntinensen leszünk:)
Puszi!
Zsó

Lanten · http://fenrir.hu 2008.07.28. 14:30:03

A South Parkos betegségre gondolsz, aminek az volt a hatása, hogy a planetárium szóban nem tudta a fickó ejteni a 't'-t? :)
Egyébként örülök, hogy jól vagy! :) A munkához kitartást, és hogy ne legyen betartás. Na, inkább megyek dolgozni :)
süti beállítások módosítása