HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

Szeretetroham

2008.12.17. 02:31 swez

Akivel kapcsolatban már volt ilyenem, az pontosan tudja, hogy ez mit jelent. :$ TZ például ilyenkor mindig megkérdezte tőlem, hogy "Swez, te mennyit ittál?" :D. De most ez van. Ugye első karácsony Otthon nélkül, Nélkületek... (egyébként most jöttem a suli karácsonyi koncertjéről). Nagyon fogtok hiányozni mindannyian. Idén van hosszú idő után először, hogy nem kell görcsösen vásárolnom ajándékokat, meg nem világítanak az ablakban a karácsonyi égő-hegyek. Hogy nem kell szervezni ilyen-olyan karácsonyi összejöveteleket, hogy a mások által szervezetteken nem leszek ott. Hogy anyu nem szervezi meg a karácsonyi három napomat gyakorlatilag percről percre. Hogy nem fogok enni a világ legkirályabb karácsonyi menüjéből. Hogy nem megyünk Szent Este éjjelén Mesivel egy kicsit "sétálni" a városba. :) Hogy nem fogok enni jó kis kóser sóletet. Hogy szegény anyunak megint lehet idegeskedni, hogy mikor ki vezessen. Hogy nem felejtem a karácsonyi ajándékok felét a Miklós utcában. Hogy Eta néni beiglijéről legfeljebb városi legendákat hallhatok. Hogy az Üllőin a gyertyafényben nem fogunk Heaven Street Seven dalokat énekelni a fakanalakba a konyhában, téli kabátban. Hogy Lanten nem hív fel Szent Este, hogy élesben kívánjon kellemes ünnepeket. :)

Az itteni kispajtásaim is elhúztak(-nak) haza. Mindenki megy a kis családjával, és a legszűkebb barátaival (ugye apu?:) ünnepelni a Szeretet Ünnepét. Szóval, nagyon, nagyon hiányoztok. Egytől egyig.

A jó hír azért, hogy Bálint megtisztel a jelenlétével a következő két hétben. Csütörtökön itteni délután érkezik, szegénynek még fogalma sincs, hogy mi vár itt rá... :D Remélem, hogy azért jól fogjuk magunkat érezni.

Most elgondolkodtam, hogy otthon vajon mit csinálhattok. (Mi mást kedd éjjel helyi idő szerint fél 3kor??:). Aztán, hogy Bálint ott lesz a reptéren. Innen, amikor mentem Írországba, és a reptér gyakorlatilag tele volt a barátaimmal, meg a szüleimmel, meg Zsuzsa, meg mindenki... és az annyira, de annyira király volt. Úgyhogy ezúton is köszönöm nektek! :)

Na, egyelőre ennyit az érzelgősségből, nem tudom, hogy mikor írok legközelebb, valószínűleg nem igen leszek onlány, amíg Bálintot vendégül láthatom. De azért kívánnék mindannyiotoknak nagyon-nagyon BOLDOG KARÁCSONYT!! :D Meg, ha persze addig nem írnék, akkor nyilván BUÉK! :D

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr2827403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

susanna_hungary 2008.12.23. 10:23:06

Te, a Szent Estét nem szentestének írjuk??? DE, DE, DE, megnéztem a www.magyarhelyesiras.hu -n. Széééégyen, gyalázat, hacsak, nem az ellenség megtévesztésére írtad!! :))
Csók

B.Bocy 2008.12.24. 21:19:49

Boldog Karit mindenkinek!
A szentestém és a szentdélutánom nagy részét arra használtam fel, hogy bepótoljam a lemaradásom az Adventurous Life of Swez olvasásában. :-)
süti beállítások módosítása