HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

Orien(t)áció II.

2008.08.03. 17:44 swez

Hát, ezzel is megvolnánk. A két Columbia-progi között 4 nap telt el. De már alig vártuk Évivel, hogy ismét bandázhassunk a kispajtásainkkal. Így mi voltunk kb. az elsők, akik odamentek. (Igazából a nyelvtanárok időben a környékünkön érkeztek, de nekik volt aznap egy kis négy órás semmiség.:)

Egész nap workshopokon pörögtünk, a nem kötelező időben pedig aktívan töltöttük a szabad időnket. Többek között medence-progi volt (én hülye, elfelejtettem elvinni a fürdőruhámat, így csak a szélén ücsörögtem mindig), meg a ticcoknak hála (ugye ők jöttek Costa Rica-ból) egy-egy este vettünk egy-egy salsa - leckét is. :)

Alapvetően kis kolóniánk, akiket magunk köré gyűjtöttünk két (néha három) ticcoból, két románból meg belőlünk állt. Természetesen az utolsó este meg is beszéltük, hogy akkor kinek mikor van a szülinapja, ezt hol fogja ünnepelni, és természetesen mindannyian meghívva éreztük magunkat! :)

A rossz hír, még mindig nem igazán tudom feldolgozni, de elhagytam a fényképezőgépemet. Igazság szerint három pohár bort ittam meg előtte, tehát nem mondanám azt, hogy eszméletvesztésig ittam volna magam, de akkora volt a kavarodás a szervezett búcsú-buli végén, hogy maradunk-e vagy megyünk-e, hogy simán el tudom képzelni, hogy akkor ottfelejtettem a buli helyszínén.... gondolhatjuk, hogy ezt már a "cseszhetem" kategóriába sorolnám... Sajnálom. Tetszett a fényképezőgép, jó képeket csinált és annyira jó képek voltak most benne, hogy az hihetetlen... De nem adom fel, talált már meg engem napszemüvegem is, pénztárcám is, telefonom is! ;)

Csókollak titeket

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr17598634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marrrrrra 2008.08.08. 14:25:53

Swesztikém!

Utalva a tegnapi dumcsinkra, megosztom veled, amit a tegnapi randin hallottam:

A 21. század "%'=a a (§%%!

Ha esetleg nem sikerülne feltörni a kódot, akkor MSN-en folytatjuk!

:p

süti beállítások módosítása