HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

Nyúz

2008.10.02. 01:18 swez

Hát, ha már minden fórumról az életjelet és az információt igénylitek, akkor itt van, tessék! :) Ez a hetem extra-elfoglalt lett. Azt hiszem, hogy már az előző is az volt, de annyira régen volt már, hogy el is felejtettem. Semmi olyat nem csinálok, ami izgalmas lenne, csak minden sokáig tart. Minthogy helyi jogsit kell csináltatni, ennek az utánajárása nem kis energia volt. Holnap meglátjuk, hogy milyen eredménnyel. :) Meg mindenféle sulis dolgot kell intézni, értekezni, gyűlni, eszmét cserélni, megbeszélni, azokat leírni. Szóval végtelenül izgi, de legalább fárasztó! :) Hogy is volt? Csendes de legalább jóképű? :D

Egy csipetnyi jó is azért: voltam a hétvégén Orangeburgben. Ez egy tán Aikennél is kisebb város, ha lehet, akkor még kevesebb látnivalóval! :) Viszont legalább közel van Columbiához, ami ugye a főváros. :) Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor minek mentem oda?? :) Hát, mert van ott két ismerős! :) Konkrétan Leo és Katherine, akiket az előző képsorozatban már bemutattam. De ide is linkelek képeket, ha nem lenne tiszta.  Most azért ilyen sokat, mert elküldtem a többieknek is, és most nincs kedvem kiválogatni az érdekeseket! :P Természetesen Pablo volt a kis útitársam (és a kirándulás szervezője). Tehát, az egész hétvégét alapvetően négyecskén töltöttük, meg aztán néha-néha csatlakozott hozzánk valaki. A valakik szigorúan spanyol anyanyelvűek voltak, így többször előfordult, hogy hosszas beszélgetésekből egy árva szót sem értettem, a témát is csak betippeltem. Mivel Kath is tud spanyolul, gyakorlatilag csak miattam beszéltünk angolul, amikor legalábbis úgy tettük. Ki is találtam, hogy mi lesz a következő nyelv, amit el kéne sajátítani! :) Na, szóval voltunk egy kolumbiai családnál, egyből megdobtak igazi kolumbiai kávéval.... hát, határozottan van különbség.... aztán elmentünk moziba, meg vacsizni. Másnap pedig parkban séta, aztán haza szépen. Nagyon jó volt.

A legjobb hír: Bálint megkapta a vízumot, úgyhogy jön!!! :) Vadnyaralást "terveztem", az a lényege, hogy meleg helyre menjünk (mégiscsak karácsonykor jön), így kinéztem Floridát. Kötök az ő nevére is biztosítást a kocsimra, aztán elindulunk irányba, és majd csak megállunk, ahol jól esik! ;)

Ennyi news elég? :P

Ölellek titeket!!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr35691880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zs 2008.10.03. 20:01:54

Én nem tudtam megnyitni a képeket...Karácsony, Florida? Az én jó ("ł$đä anyámat!!! Különben is, zuhanjanak le! Na, mindegy, ha lejár a 2 évem, én jövök!!! Hiányzol, s örülök, hogy jól vagy!

főanya 2008.10.05. 18:05:44


nagyon nagy öröm,hogy ilyen jó az ottani pedagógus élet,csak vigyázz nehogy megrohanjon a magyar tanári csapat.akkor itthon is lehetnél a képek tök jók.mert az anyád megtudta nyitni hihihi.imádlak.Évamama nagyon örült a levelednek.Prüszke vagyaok rád A Zsuzsi is irhatna neki mindegy mit csak jó hosszu legyen. Anyaaaaaaa

Marrrrrra 2008.10.06. 21:11:34

Pontosan idéztél....a másik meg a "jó szar, de lagalább drága volt"! ;)))))
süti beállítások módosítása