HTML

Laza lelki tartással

Friss topikok

  • FőAnya: Drága csillagom! Nagyon jó hogyjólérezted magad itthon ezek az éves szabadság örömei és van miből ... (2009.09.13. 19:53) Labor day - Avagy hosszú hétvége :)
  • FőAnya: Próba (2009.06.25. 21:28) Készülök haza! :)
  • FőAnya: nagyon várunk mán a csirek kezdi rántani való sulyát elérni,az uborka érik a napon/most kb 10 fok ... (2009.05.14. 19:58) Tavaszi FACES-party
  • FőAnya: Szia! (2009.05.10. 11:13) Itt volt a nővérem...
  • Faustb: Hahó, na örülök, hogy jól érzed magad és annak is, hogy sportolsz :D Csók B (2009.03.22. 14:40) Lóverseny...

Linkblog

utólag minden érintettnek boldog születés- és névnapot! (Peti és Orsiknak)

2007.10.22. 19:14 swez

Mindenek előtt szeretnék Szabados Petinek boldog szülinapot, valamint az összes Orsolya ismerősömnek boldog névnapot kívánni!

A múlt hetem egy kicsit pörgősebbre sikerült, mint terveztem. Tulajdonképpen orbitális punnyadást gondoltam először, de ebből költözés lett. A negyedik otthonom Írországban egy király kis lakás. Két szobás, az egyik szobában lakozunk Orsival (Szántó), a másikban három srác (egy magyar, egy szlovák és egy dél-koreai). Nagyon aranyosak. Van itt net, és komoly internacionális csapatmunka eredménye képpen működik a wireless kapcsolat is a kis laptopomban! :)  Egerszegi Orsi pedig összeköltözte magát az öccsével, az ő barátnőjével meg egy gyerekkori cimborájával, akik kijöttek Írországba.

Volt csütörtökön egy jótékonysági buli, ahol egy a Legyen ön is milliomos! mintájára volt valami játék. Persze a nyert összeget a sulinak ajánlották fel, így lesz a sulikának saját játszótere! :) Ide eljött velem az Orsi is, akinek sikerült egy pár embert bemutatni. Ronanre egyből mondta, hogy nem ilyennek képzelte, ez egy gyíkgyerek. Hát, tényleg az! :) De én birom! ;)

Na, és ezen a csütörtökön majdnem beégettem magam. Történt, hogy álltunk Orsival a sorban a szünetben némi italért. Mögém beállt Ronan, akinek nagyon megörültem (hiszen már nem láttam vagy 4 órája.) Jó magyar szokás szerint már elkezdtem hajolni, hogy adjak neki egy puszit. Aztán láttam, hogy ő nem teszi ugyanezt, úgyhogy megállítottam magam. Gondolom, hogy lehidalt volna, hogyha ráhajolok és lenyomok neki két pusszancsot az arcára. Az íreknek ez olyannyira nem lehet benne a világképükben, hogy amikor egyszer bejött a suliba Katie pasija, én voltam az egyetlen, aki odament hozzá kezet fogni. Jól láthatóan meg is lepődött rajta a mindenki.

Péntek.  Az egyik gyerek mondta, hogy rosszul van. Eléggé fehér is volt, mondtam is Ronannak, hogy szerintem hányni fog. Mikor ezt a gyermek megtette, Ronan ötlete alapján kő-papír-ollóval döntöttük el, hogy ki takarítsa fel. Nyertem. ;) Mindenesetre eléggé furcsa ötlet a hányó gyermek mellett játszani! :)

Jövő héten pedig jön a jól megérdemelt szünet. Megyek is megnézni a tesómnál, hogy tényleg süt-e a nap! :) Ehhez már csak 8-at kell aludni!

pusszantás mindenkinek

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swez.blog.hu/api/trackback/id/tr8204032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2007.10.24. 15:55:04

Szia Drága!
Nem ez az írásod a bibis hanem az előző, aminek az a címe, hogy Killakármiből!! Legalábbis nálam.
Van neked olyan a gépeden, hogy Messanger?Mert kiderült, hogy nekünk van. Gábor önfeledten csacsog az amerikás kispajtásával minden este! Lehet, hogy mi is tudnánk olyat? Az nagyon jó lenne!
Holnap megyek Brigihez a garázsba, és képzeld kiderült, hogy Mesi is bejelentkezett pont akkorra, szóval megyünk együtt fodrászhoz:),majd pletyizünk amíg csavarják a dauert. Nekem most van a szünetem,+ a jövőhéten hosszúhétvége, úgyh. pihi meg főzmostakarít:). A kőpapírolló annyira brutális, hogy erre csak egy vérbeli pedagógus képes:)
Puszillak!
süti beállítások módosítása